Huisregels

Wanneer u een reservering maakt bij Zeker Wit gaat u automatisch akkoord met de huisregels en onderstaande annuleringsvoorwaarden.

Om alles vlot te laten verlopen zijn er enkele regels die Zeker Wit in acht neemt.

Wij geven geen behandeling bij:

  • Koorts / koortslip
  • Griep / verkoudheid
  • Besmettelijke huidziekten
  • Zwangerschap/borstvoeding

Geef dit door bij het maken van een afspraak.

Hygiëne

Wij gaan zorgvuldig om met de hygiëne en veiligheid. Om het verspreiden van bacteriën en schimmels te voorkomen worden alle instrumenten dagelijks intensief gereinigd en vernieuwd. Er wordt van de cliënt verwacht dat zij zich houden aan de persoonlijke hygiëne regels. Zolang de corona maatregelen van kracht zijn, wordt er geen gebruik gemaakt van de shade guide (kleur tanden meten) en is er geen mogelijkheid de tanden te poetsen in de kliniek. 

Geldigheid behandeling / aanbetaling

Nadat u een behandeling via onze website heeft geboekt kunt u telefonisch of via Whatsapp een afspraak bij ons maken. Een gekochte behandeling is 6 maanden geldig, daarna vervalt de geldigheid. Houdt hier aub rekening mee bij het boeken.

Om een plek te reserveren kunt u ook een aanbetaling doen. Deze komt na 6 maanden geen afspraak inplannen te vervallen. Ook bij niet tijdig annuleren, minimaal 24 uur van te voren, komt de geldigheid te vervallen.

Het maken van een afspraak

Wij kunnen tijdens de behandelingen de telefoon niet altijd beantwoorden, daarom verzoeken wij u voor het maken van een afspraak ons te Whatsappen op telefoonnummer 06-26682018 of op een later tijdstip terug te bellen.
Bij het maken van een afspraak gaat u akkoord met de annuleringsvoorwaarden. 
U krijgt uw afspraak altijd bevestigd via de mail.

Minderjarigen vanaf 16 jaar moeten altijd vergezeld worden door een voogd of volwassene met een schriftelijke toestemming van een voogd.

Wees op tijd

Zorg dat u tijdig aanwezig bent op de afspraak. Zo verloopt de planning vlot en kan iedereen gebruik maken van de tijd die voor hem/haar is gereserveerd. U dient 10 minuten voor de afgesproken tijd aanwezig te zijn. Zo kunnen wij op tijd beginnen.

Te laat komen

De gereserveerde tijd wordt speciaal voor u vrij gehouden en andere cliënten worden daarom teleurgesteld. Komt u te laat op uw afspraak (max. 10 minuten met geldige reden), dan gaat deze tijd helaas van de behandelingsduur af.  De kosten voor een volledige behandeling worden echter wel berekend. Bij no show of geen geldige reden vervalt de afspraak en brengen wij de volledige kosten in rekening.

Verhindering of annulering van de afspraak

U kunt uw afspraak  minimaal 24 uur voor de behandeling kosteloos verschuiven of annuleren, zodat de gereserveerde tijd kan worden ingeboekt voor een andere cliënt. In het geval u te laat bent is het ter beoordeling van de specialist of de behandeling nog wel door kan gaan. Bij niet tijdig annuleren worden de volledige kosten van de behandeling in rekening gebracht.

 Klachten of ontevreden?

Wij doen er alles aan om een goede kwaliteit diensten en producten aan te bieden, maar het kan een keer voorkomen dat u niet tevreden bent of een klacht heeft. In dat geval stellen wij het zeer op prijs dat u zo spoedig mogelijk contact met ons opneemt, zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.

Privacy

De verwerking van persoonsgegevens geschiedt in overeenstemming met toepasselijke Nederlandse wet- en regelgeving op het gebied van privacy. Uw persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt door Zekerwit en worden niet verstrekt aan derden. Lees hier meer over in ons privacybeleid https://www.zekerwit.nl/privacybeleid.

Whatsapp

06 26 68 20 18

Telefoon

06 26 68 20 18