COVID-19

Beste klant,

Wij hanteren (voorlopig) extra maatregelen zolang de Covid-19/corona maatregelen vanuit de Rijksoverheid gelden.

Veilige omgeving
Als professionals op het gebied van tanden bleken, zijn wij van nature gewend om met strenge maatregelen op het gebied van veiligheid en hygiëne te werken. Die maatregelen hebben wij in het licht van de Corona-crisis zelfs nog verder aangescherpt, zodat je veilig kunt plaatsnemen in de behandelstoel.

Wij zullen beperkt opengaan voor klanten. Het beleid dat we volgen is dat we alleen mensen in de praktijk toelaten waarvan we met grote zekerheid weten dat ze gezond zijn. Wij nemen vooraf contact met je op om een afspraak te maken en zullen je een aantal vragen stellen. Mocht er de komende tijd iets wijzigen in jouw gezondheid en is je antwoord ‘ja’ op één van de volgende vragen, dan verzoeken wij je om jouw afspraak minimaal 24 uur van tevoren kosteloos te annuleren.

• Heb je nu corona?
• Heb je nu huisgenoten/gezinsleden met corona?
• Ben je genezen van corona korter dan 2 weken geleden?
• Heb je één of meerdere van de volgende symptomen: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid, koorts (meer dan 38⁰C)?
• Heb je huisgenoten/gezinsleden met deze symptomen?
• Ben je in thuisisolatie?
• Woon je in een verpleeghuis of instelling voor mensen met een verstandelijke beperking?

Omdat handhygiëne bij deze virusuitbraak een belangrijk bron van besmetting blijkt te zijn, zullen wij je bij het betreden van de kliniek vragen je handen te wassen met water en zeep of te desinfecteren met handalcohol. We verzoeken je daarna je gezicht en zaken zoals mobiele telefoons niet meer aan te raken. In de wachtruimte en bij het maken van afspraken proberen we met elkaar zo goed mogelijk de 1,5 meter afstand te bewaren, die door de Rijksoverheid wordt geadviseerd. Ook kunnen wij bij twijfel vragen om vooraf aan de behandeling een negatieve (snel)test te overhandigen, dit geldt ook wanneer u volledig bent gevaccineerd.

Nog wat extra aanwijzingen:
• Poets van tevoren thuis uitgebreid je tanden (niet mogelijk bij ons in de kliniek!).
• Kom alleen als je zelf een afspraak hebt. Als er iemand meekomt, dan kan diegene buiten wachten.
• Wij respecteren de 1,5 meter grens in onze praktijken, onder meer met een aangegeven looproute en een beperkt aantal klanten in de kliniek.
• Verlaat na je behandeling zo spoedig mogelijk de kliniek.

Wij zullen je ontvangen met een glimlach maar de hand niet schudden.
Tussen de sessies door, moet je je mond spoelen. Doe dit snel en neem zo snel mogelijk weer plaats in de behandelstoel.
In de behandelkamer houden we ons aan de Richtlijn Infectiepreventie in Mondzorgpraktijken en hebben we aanvullende hygiënemaatregelen genomen.

Wanneer iedereen zich aan deze regels houdt, kunnen wij zowel voor jou als voor onze medewerkers de veiligheid garanderen.

Met dank voor je begrip, wij hopen je weer samen een mooie lach te bezorgen!

Whatsapp

06 26 68 20 18

Telefoon

06 26 68 20 18