Huisregels

Wanneer u een reservering maakt bij ZekerWit gaat u automatisch akkoord met de huisregels en onderstaande annuleringsvoorwaarden.

Om alles vlot te laten verlopen zijn er enkele regels die Zeker Wit in acht neemt.

Wij geven geen behandeling bij:

  • Koorts / koortslip
  • Griep / verkoudheid
  • Besmettelijke huidziekten
  • Zwangerschap/borstvoeding

Geef dit door bij het maken van een afspraak.

Hygiëne

Wij gaan zorgvuldig om met de hygiëne en veiligheid. Om het verspreiden van bacteriën en schimmels te voorkomen worden alle instrumenten dagelijks intensief gereinigd en vernieuwd. Er wordt van de cliënt verwacht dat zij zich houden aan de persoonlijke hygiëne regels.

Het maken van een afspraak

Aangezien wij tijdens de behandelingen de telefoon niet altijd kunnen beantwoorden, verzoeken wij u voor het maken van een afspraak ons te whatsappen op telefoonnummer 06-26682018 of een e-mail te sturen, wij zullen hier dan zo spoedig mogelijk op reageren.
Bij het maken van een afspraak gaat u akkoord met de annuleringsvoorwaarden. 
U krijgt uw afspraak bevestigd via de mail.

Wees op tijd

Zorg dat u tijdig aanwezig bent op de afspraak. Zo verloopt de planning vlot en kan iedereen gebruik maken van de tijd die voor hem/haar is gereserveerd. U dient 10 minuten voor de afgesproken tijd aanwezig te zijn. Zo kunnen wij op tijd beginnen.

Te laat komen

De gereserveerde tijd wordt speciaal voor u vrij gehouden en andere cliënten worden daarom teleurgesteld. Komt u te laat op uw afspraak, dan gaat deze tijd helaas van de behandelingsduur af. De kosten voor een volledige behandeling worden echter wel berekend.

Verhindering of annulering van de afspraak

U kunt uw afspraak  24 uur voor de behandeling kosteloos verschuiven of annuleren, zodat de gereserveerde tijd kan worden ingeboekt voor een andere cliënt. In het geval u te laat bent is het ter beoordeling van de specialist of de behandeling nog wel door kan gaan. Indien de behandeling geannuleerd moet worden, worden er extra kosten in rekening gebracht.

Klachten of ontevreden?

Wij doen er alles aan om een goede kwaliteit diensten en producten aan te bieden, maar het kan een keer voorkomen dat u niet tevreden bent of een klacht heeft. In dat geval stellen wij het zeer op prijs dat u zo spoedig mogelijk contact met ons opneemt, zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.

Privacy

De verwerking van persoonsgegevens geschiedt in overeenstemming met toepasselijke Nederlandse wet- en regelgeving op het gebied van privacy. Uw persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt door Zekerwit en worden niet verstrekt aan derden. Lees hier meer over in ons privacybeleid https://www.zekerwit.nl/privacybeleid.

Whatsapp

06 266 82 018

Telefoon

070 752 03 18